Mære landbruksskole

Behandling av fiskefangsten: Fiskekjøttet. Oppbevaringsmåter. Tilberedning av fisk
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Behandling av fiskefangsten: Fiskekjøttet. Oppbevaringsmåter. Tilberedning av fisk
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • MAT641.39 NOR
Emne
År
  • 1980
ISBN
  • 82-529-0414-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*0014044
*008070913                a          00nob
*015  $a8936486$bBibliofilID
*019  $bl
*020  $a82-529-0414-9$bh.
*035  $a0005146
*0823 $25
*0823 $a641.39$zh$25
*090  $bMAT$c641.39$dNOR
*100 0$aNordbye, Lars
*24510$aBehandling av fiskefangsten$bFiskekjøttet. Oppbevaringsmåter. Tilberedning av fisk
*250  $a2.
*260  $a[Oslo]$bLandbruksforlaget$bNorges Jeger- og Fiskerforbund$c1980
*300  $a39 s$bill.
*650 1$aMatlaging$9nob
*650 2$aFisk
*650 2$aMatvarer
*850  $sn
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Mære landbruksskoleMAT641.39 NOR