Mære landbruksskole

Bearbeiding av kjøtt: - med et tillegg om Basturøyking i Namdalen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bearbeiding av kjøtt: - med et tillegg om Basturøyking i Namdalen
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • s ÅSKALA641.36 EDV
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
  • 2
År
  • 2007
Noter
  • På oppdrag fra Interregprosjektet Søke gammelt - skape nytt. Prosjektet er finansiert av EUs regionale utviklingsfond og regionale utviklingsmidler fra Nord- og Sør-Trøndelag Omslagstittel Bibliografi: s. 41-43
ISBN
  • 978-82-7877-156-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*0014745
*008080903                a          00nob
*015  $a2472659$bBibliofilID
*019  $bl
*020  $a978-82-7877-156-3$bh.
*035  $a0005928
*082  $a641.4
*0823 $a637.36$zh$25
*0823 $a641.66$25
*090  $bs ÅSKALA$c641.36$dEDV
*100 0$aEdvardsen, Inger Lise Moe
*24510$aBearbeiding av kjøtt$b- med et tillegg om Basturøyking i Namdalen$cInger Lise Moe Edvardsen ; fotograf: Sunniva Saksvik
*260  $aSparbu : Trondheim$bHøgskolen i Sør-Trøndelag. Matteknologisk utdanning$bMære landbruksskole$c2007
*300  $a43 s.$bill.
*440 0$aMattradisjoner i Trøndelag$v2
*500  $aPå oppdrag fra Interregprosjektet Søke gammelt - skape nytt. Prosjektet er finansiert av EUs regionale utviklingsfond og regionale utviklingsmidler fra Nord- og Sør-Trøndelag
*503  $aOmslagstittel
*505  $aBibliografi: s. 41-43
*650 1$aKjøtt
*650 2$aHistorie
*650 2$aMatlaging$9nob
*650 2$aNamdalen
*650 2$aNord-Trøndelag
*650 2$aRøyking
*650 2$aTrøndelag
*700 0$aSaksvik, Sunniva$efotog.
*710  $aHøgskolen i Sør-Trøndelag$bMatteknologisk utdanning
*710 0$aMære landbruksskole
*740 0$aSøke nytt - skape gammelt
*850  $sn
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Mære landbruksskoles ÅSKALA641.36 EDV