Forfatter
Tittel Bearbeiding av kjøtt: - med et tillegg om Basturøyking i Namdalen
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
År
Noter På oppdrag fra Interregprosjektet Søke gammelt - skape nytt. Prosjektet er finansiert av EUs regionale utviklingsfond og regionale utviklingsmidler fra Nord- og Sør-Trøndelag
Omslagstittel
Bibliografi: s. 41-43
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*0014745
*008080903 a 00nob
*015 $a2472659$bBibliofilID
*019 $bl
*020 $a978-82-7877-156-3$bh.
*035 $a0005928
*082 $a641.4
*0823 $a637.36$zh$25
*0823 $a641.66$25
*090 $bs ÅSKALA$c641.36$dEDV
*100 0$aEdvardsen, Inger Lise Moe
*24510$aBearbeiding av kjøtt$b- med et tillegg om Basturøyking i Namdalen$cInger Lise Moe Edvardsen ; fotograf: Sunniva Saksvik
*260 $aSparbu : Trondheim$bHøgskolen i Sør-Trøndelag. Matteknologisk utdanning$bMære landbruksskole$c2007
*300 $a43 s.$bill.
*440 0$aMattradisjoner i Trøndelag$v2
*500 $aPå oppdrag fra Interregprosjektet Søke gammelt - skape nytt. Prosjektet er finansiert av EUs regionale utviklingsfond og regionale utviklingsmidler fra Nord- og Sør-Trøndelag
*503 $aOmslagstittel
*505 $aBibliografi: s. 41-43
*650 1$aKjøtt
*650 2$aHistorie
*650 2$aMatlaging $9nob
*650 2$aNamdalen
*650 2$aNord-Trøndelag
*650 2$aRøyking
*650 2$aTrøndelag
*700 0$aSaksvik, Sunniva$efotog.
*710 $aHøgskolen i Sør-Trøndelag$bMatteknologisk utdanning
*710 0$aMære landbruksskole
*740 0$aSøke nytt - skape gammelt
*850 $sn
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening