Forfatter
Tittel Den store boken om hesten
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Praktbok om all verden hester. Mer enn 1000 fargefotografier presenterer ca 150 av verdens viktigste heste- og ponniraser. Innledningsvis gis et historisk tilbakeblikk både når det gjelder opprinnelse og bruk. Så følger beskrivelse i tekst og bilder av hestene, der det er lagt vekt på å vise særegenhetene, forskjellene og bruksområdene. Boka avsluttes med to kapitler om stell av hesten og trening og utstyr. Boken ble første gang utgitt i 2004.
1. norske utg. 2004
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001592 am 2200313 4500
*0016310
*008 a 00nob 2
*015 $a0287830$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-316-0372-6$bib.$cNkr 399.00
*035 $a0287830
*035 $a(BIBBI)227952
*041 $heng
*08231$a636.1$zh$25
*090 $bq$c636.1$dE
*100 0$aEdwards, Elwyn Hartley$d1927-2007$jeng.
*24014$aThe new encyclopedia of the horse$wnew encyclopedia of the horse
*24514$aDen store boken om hesten$cElwyn Hartley Edwards ; fotografier av Bob Langrish, Kit Houghton ; [oversatt og oppdatert av Bjarte Kaldhol]$wstore boken om hesten
*250 $aRev. utg.
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2012
*300 $a464 s.$bkol. ill.
*503 $a1. norske utg. 2004
*505 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520 $aPraktbok om all verden hester. Mer enn 1000 fargefotografier presenterer ca 150 av verdens viktigste heste- og ponniraser. Innledningsvis gis et historisk tilbakeblikk både når det gjelder opprinnelse og bruk. Så følger beskrivelse i tekst og bilder av hestene, der det er lagt vekt på å vise særegenhetene, forskjellene og bruksområdene. Boka avsluttes med to kapitler om stell av hesten og trening og utstyr. Boken ble første gang utgitt i 2004.
*574 $aOriginaltittel: The new encyclopedia of the horse
*650 1$aHester$xOppslagsbøker$1636.1$2BS$9nob
*700 0$aLangrish, Bob$efotogr.
*700 0$aKaldhol, Bjarte$d1935-$eovers.$jn.
*700 0$aHoughton, Kit$efotogr.
*900 0$aHartley Edwards, Elwyn$jeng.$zEdwards, Elwyn Hartley$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening