Forfatter
Tittel Plukk selv :: sanketips og oppskrifter : fra veikant, skog og skjærgård
Medansvarlig
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter . Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001504nam a2200325 c 4500
*0016876
*00520180416103532.0
*007ta
*008171130s2018 no ao e |||||00| 0 nob|
*020 $a978-82-02-57228-0$z978-82-02-56829-0$qib.$cNkr 369.00
*035 $a(NO-OsBAS)150282175
*040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg
*0820 $a581.632$qNO-OsBAS$223/nor
*1001 $aSvendgård, Trond$d1980-$0(NO-TrBIB)8075803$4aut
*24510$aPlukk selv :$bsanketips og oppskrifter : fra veikant, skog og skjærgård$cTrond Svendgård ; [foto [hovedsakelig]: Linda Marie Krabberød]
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2018
*300 $a253 s.$bkol. ill.$c25 cm
*336 $atext$btxt
*337 $aunmediated
*338 $avolume$bnc
*520 $aKokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på inspirerende turer når viltvoksende godsaker er på sitt beste. Han har fokus på de beste smakene og deler sine mest fristende oppskrifter . Boken er gjennomillustrert og gir enkel oversikt over hvilke arter du finner hvor og kjennetegn ved ulike arter.
*650 $aBotanikk$2bokbas$9nob
*650 $aBotanikk$2bokbas$9nno
*650 $aMat og drikke$2bokbas$9nob
*650 $aMat og drikke$2bokbas$9nno
*653 0$aSanking$aOppskrifter $aMat$aSanketips$aViltvoksende vekster
*655 $aKokebøker$2bokbas$9nob
*655 $aKokebøker$2bokbas$9nno
*7001 $aKrabberød, Linda Marie,$d1978-$0(NO-TrBIB)1512719457559$4pht
*852 $a47BIBSYS_UBB$6999919927803102207
*852 $a47BIBSYS_HIT$6999919835553802210
*852 $a47BIBSYS_UBTO$6999919952393902205
*852 $a47BIBSYS_NB$6999919917966702202
*852 $a47BIBSYS_NTNU_UB$6999920023403202203
*913 $aNorbok$bNB
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening