Forfatter
Tittel Truls á la Hellstrøm: mesterkokk på 1-2-3
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Én er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001265pam 22002291 4500
*0016939
*008 a 00nob 2
*015 $a0519438$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2046-5$bib.$cNkr 449.00
*08201$a641.59$zh$223/nor
*090 $bq$c641.59$dH
*100 0$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aTruls á la Hellstrøm$bmesterkokk på 1-2-3$cEyvind Hellstrøm, Truls Svendsen
*260 $aOslo$bKagge$c2017
*300 $a200 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aÉn er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aInternasjonal matlaging$1641.59$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aSvendsen, Truls$d1972-$emedforf.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening