Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På utviklingsavdeling
Hvor kommer maten vi spiser fra, hva er den tilsatt og hvem tjener penger på det? I denne boken forsøker Kari Gåsvatn å gi noen svar på disse spørsmålene, og tar opp temaer som: insektvennlig landbruk, import av fôr fra land der sprøyting foregår fra fly som forgifter befolkningen og om hvordan miljøvernere kan bli bondens beste venn. Boka inspirerer urbane dyrkere, bønder og miljøbevegelsen til å stå sammen om å bevare mikrolivet på jorda og forankre maten i lokale landskap. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001205pam 22002291 4500
*0017059
*008 a 00nob 2
*015 $a0557772$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8384-007-0$bh.$cNkr 349.00
*08201$a631.584$zh$223/nor
*090 $c631.5$dG
*100 0$aGåsvatn, Kari$d1948-$jn.
*24510$aGeriljahagen$cKari Gåsvatn
*260 $a[Oslo]$bFlux$c2019
*300 $a274 s.
*500 $aPå utviklingsavdeling
*505 $aHar bibliografi
*520 $aHvor kommer maten vi spiser fra, hva er den tilsatt og hvem tjener penger på det? I denne boken forsøker Kari Gåsvatn å gi noen svar på disse spørsmålene, og tar opp temaer som: insektvennlig landbruk, import av fôr fra land der sprøyting foregår fra fly som forgifter befolkningen og om hvordan miljøvernere kan bli bondens beste venn. Boka inspirerer urbane dyrkere, bønder og miljøbevegelsen til å stå sammen om å bevare mikrolivet på jorda og forankre maten i lokale landskap. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aØkologisk dyrking$0landbruk$1631.584$2BS$49972$9nor
*950 0$aBiodynamisk jordbruk$zØkologisk dyrking$9nor
*950 0$aBiologisk jordbruk$zØkologisk dyrking$9nor
*950 0$aAlternativt jordbruk$zØkologisk dyrking$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening