Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Bålet er et naturlig samlingspunkt, både ute i naturen eller som peisild inne. Her er en praktisk veileder i kunsten å gjøre opp ild. Bålet er tidenes viktigste oppdagelse som på mange måter endret menneskenes liv og utvikling. Øivind Berg trekker historiske linjer fram til vår bruk av bål som varmekilde, kokeplass og sosialt samlingspunkt. Bålet er viktig i norsk friluftsliv først og fremst fordi det kombinerer det praktiske med det sosiale. Boka formidler kunnskap om opptenning, ulike båltyper og deres funksjoner, om treslagenes egenskaper som brensel, og om hvordan mat kan tilberedes over ild. Boka gir tilstrekkelig kunnskap til å kunne gjøre opp ild og fyre bål under nær sagt alle forhold.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001367nam 22002291 4500
*0017217
*008141204s2015 no ar 00nob 9
*015 $a150168899$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-02-48295-4$bib.
*025 $a9788202482954
*040 $aBokbasen AS
*082 1$a796.5$zh$25/nor
*090 $dB
*10010$aBerg, Øivind$d1955-$jNO$0(NO-TrBIB)90651168$8m
*24510$aBålet$bfra gnist til ild
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2015
*300 $a157 s.$bill.$c24 cm
*520 $aBålet er et naturlig samlingspunkt, både ute i naturen eller som peisild inne. Her er en praktisk veileder i kunsten å gjøre opp ild. Bålet er tidenes viktigste oppdagelse som på mange måter endret menneskenes liv og utvikling. Øivind Berg trekker historiske linjer fram til vår bruk av bål som varmekilde, kokeplass og sosialt samlingspunkt. Bålet er viktig i norsk friluftsliv først og fremst fordi det kombinerer det praktiske med det sosiale. Boka formidler kunnskap om opptenning, ulike båltyper og deres funksjoner, om treslagenes egenskaper som brensel, og om hvordan mat kan tilberedes over ild. Boka gir tilstrekkelig kunnskap til å kunne gjøre opp ild og fyre bål under nær sagt alle forhold.
*650 0$aFriluftsliv$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aFriluftsliv$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aBerg, Øivind$d1955-$eillustr.$jNO$0(NO-TrBIB)90651168$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening